Kedves látogató! Ön egy olyan tartalmat olvas, amelynek információi a megjelenés idején pontosak voltak, de mára már elavultak lehetnek!

A holokauszt és előítélet-mentesség az oktatásban című tanártovábbképzés

A Zachor Alapítvány a Társadalmi Emlékezetért civil oktatási szervezet háromnapos tanártovábbképzést hirdet általános iskola felső tagozatán és középiskolában tanító kollégák, valamint tananyagfejlesztők, oktatási szakemberek, kollégiumi tanárok, tehetséggondozó programokban dolgozók, ifjúságvédelmi felelősök számára.     

A program célja, hogy tananyagainkat, azok pedagógia módszertanát megismertetve segítséget nyújtsunk a kollégáknak a holokausztról és az előítéletekről való oktatásban. Személyes történeteket feldolgozó multimédiás és digitális tananyagok, online pedagógiai platformok tanórai feldolgozási lehetőségeit mutatjuk be.

A képzés tematikája: történelem, emlékezet; előítéletek és oktatás; személyes történelem és oktatás; oktatási anyagok: multimédiás tananyagok használata (USC Soá Alapítvány és Zachor Alapítvány tananyagai), jó gyakorlatok; médiaműveltség; digitális műveltség fejlesztése; 21. századi módszerek és eszközök a holokauszt- és előítélet-mentesség oktatásában.

A képzésen való részvétel ingyenes, a résztvevők esetleges, az utazásra és szállásra vonatkozó költségeit a  program fedezi. A képzés napjaira étkezést biztosítunk.

A program a Tett és Védelem Alapítvány szervezésében és támogatásával valósul meg.

Jelentkezés:

Jelentkezni az alábbi linken található adatlap kitöltésével és elküldésével lehet: http://goo.gl/forms/cwPdgTwXzN

A jelentkezés határideje: 2015. november 10. (kedd éjfél)

A jelentkezés eredményéről november 13-ig e-mailben küldünk értesítést.

További információ: Zachor Alapítvány

E-mail: zachor2007@gmail.com

Tel.: +36 1 329 3190

h k s c p s v
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
 
2015. nov. 20. 9:00 - 2015. nov. 22. 17:00
Közép-európai Egyetem
1051 Budapest, Nádor utca 9-13.

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.