23
jún
Ludas Viktor

4 érv, hogy miért legyen az Ön iskolájának is NKP intézményi adminisztrátora

Kedves látogató! Ön egy olyan tartalmat olvas, amelynek információi a megjelenés idején pontosak voltak, de mára már elavultak lehetnek!

Már több mint 1000 iskola csatlakozott a Nemzeti Köznevelési Portál (NKP) extra pedagógiai támogatást biztosító ingyenes szolgáltatásához. Ne maradjon le az Ön iskolája se!

  1. Csoportbontásban differenciált feladatkiosztásra is lehetőséget ad az NKP, online figyelheti tanulói fejlődését.
  2. A jövőben csak az intézményi adminisztrátor által adott jogosultsággal tudnak majd a pedagógusok speciális, extra tartalmakat elérni az NKP-n. (tanmenetek, módszertani segédletek, témazáró feladatlapok, megoldások, stb.)
  3. Zárt csoportban oszthatja meg ötleteit, tapasztalatait, saját fejlesztésű pedagógiai innovációit kollégáival!
  4. Gyorsabbá, egyszerűbbé válik az ellenőrzés, feladatkiosztás folyamata.

Csatlakozni szeretne? Az intézményi adminisztrátorok kijelölését az intézmény vezetője teheti meg az alábbi nyilatkozat kitöltésével, és a tamogatas@nkp.hu címre való visszaküldéssel.

Kérdése van? Írjon nekünk, vagy keressen minket ingyenesen hívható zöld számunkon!

E-mail: tamogatas@nkp.hu

Zöld szám: 06-80-180-042

Csatolmány: 

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.