23
szep
Ludas Viktor

Adjon új nevet a Nemzeti Köznevelési Portálnak! (szavazás)

Kedves látogató! Ön egy olyan tartalmat olvas, amelynek információi a megjelenés idején pontosak voltak, de mára már elavultak lehetnek!

Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (OFI) pályázatot hirdetett a Nemzeti Köznevelési Portál (NKP) nevének módosítására. A név kiválasztásának folyamata, most újabb, fontos állomáshoz érkezett.

A Nemzeti Köznevelési Portál egy idén ősszel induló komplex, tanulást és oktatást támogató internetes felület, amely a diákoknak, a pedagógusoknak és a szülőknek kíván elsődlegesen segítséget nyújtani. Az új név kiválasztásának folyamata a következők szerint folytatódik:

Közönségszavazás és zsűri (2015. szeptember 21. ‒ október 4.):

  1. Az OFI a beérkezett javaslatokból kiválasztott 9 nevet, amelyeket most szavazásra bocsát.
  2. A szavazók (e-mail cím megadása mellett) legfeljebb egy javaslatra adhatják le szavazatukat. A szavazást lebonyolító rendszer automatizmussal ellenőrzi a rögzített e-mail címeket.
  3. A legtöbb szavazatot kapó név nyeri el a közönségdíjat.
  4. A zsűri az összes benyújtott pályamunka közül választ nyertest. A zsűri által kiválasztott név kapja meg a zsűri díját.

A szavazás lezárult.

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.