6
jún
Ijjas Tamás

Angol szókincsfejlesztő füzetek – már a tankönyvjegyzéken is!

Kedves látogató! Ön egy olyan tartalmat olvas, amelynek információi a megjelenés idején pontosak voltak, de mára már elavultak lehetnek!

A SZÓ-KINCS-TÁR – Angol szókincsfejlesztő füzetek című sorozatunk 1-9. kötete már az iskolák számára is könnyen megrendelhető, beszerezhető. Egy-egy kötet ára 840 Ft.

A kilenc kötetes SZÓ-KINCS-TÁR sorozat hasznos és élvezetes kiegészítője lehet bármilyen nyelvkönyvnek A2-B1 szinten, mert változatos és szórakoztató feladatok formájában tematikusan átismétli, rendszerezi és bővíti a kezdő és középhaladó szinten előforduló témakörök szókincsét.

A kötetek jól használhatóak a középszintű érettségi vizsgára, ill. a különböző egy- és kétnyelvű nyelvvizsgákra való felkészülés során is kiegészítő anyagként. 
A rövid, 5-10 perc alatt megoldható, sokszor játékos feladványok könnyen beépíthetők a tanórába akár ismétlő, akár ellenőrző feladatként. A mini szótár és a megoldókulcs lehetővé teszi önálló használatukat is.

A kötetek sok olyan hasznos szót és kifejezést is tartalmaznak, melyek a hagyományos nyelvkönyvekben ritkán vagy alig fordulnak elő.


A már jóváhagyást kapott kötetek:
1. Communication           (NT-56531)
2. School                             (NT-56532)
3. Round the world         (NT-56533)
4. People                            (NT-56568)
5. Words                             (NT-56569)
6. Phrases and idioms    (NT-56580)
7. Business                      (NT-56581)
8. Nature                        (NT-56582)
9. Sports and Games    (NT-56583)


A SZÓ-KINCS-TÁR sorozat francia, német, olasz és spanyol nyelvből is elérhető.

További információ, betekintő oldalakkal az http://tankonyvkatalogus.hu linken található a kötetekről.

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.