14
dec
Hegedűs Mihály

Elkészült a Fejlesszünk együtt! tájékoztató brosúra

Kedves látogató! Ön egy olyan tartalmat olvas, amelynek információi a megjelenés idején pontosak voltak, de mára már elavultak lehetnek!

Ez a kiadvány azért készült, hogy bátorítsa és támogassa azokat a pedagógusokat, akik ebben a tanévben elsőként találkoznak azzal a feladattal, hogy a korábbi természettudományos szaktárgyuk helyett komplex természettudományt tanítsanak a szakgimnáziumok kilencedik évfolyamán.

Az olvasók tájékoztatást kapnak a tantárgy bevezetésével kapcsolatos oktatáspolitikai szándékról, a hozzá kapcsolódó szakmai fejlesztés környezetéről és annak legfontosabb lépéseiről, és megismerhetik néhány, különböző természettudományi szakos, Rátz Tanár Úr Életműdíjjal elismert neves kolléga gondolatait az új tantárgyban rejlő kihívásokról és lehetőségekről.

A kiadvány itt megtekinthető!

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.