31
jan
Hegedűs Mihály

Elkészültek a Fejlesszünk együtt! program digitális eszközcsomagjai

Kedves látogató! Ön egy olyan tartalmat olvas, amelynek információi a megjelenés idején pontosak voltak, de mára már elavultak lehetnek!

Az Eszterházy Károly Egyetem Oktatáskutató és Fejlesztő Intézete speciális, digitális tanítási segédanyagokkal (eszközcsomagokkal) is támogatja a szakgimnáziumok 9. évfolyamán bevezetett komplex természettudomány tantárgyat.

Az intézet Fejlesszünk együtt! aloldalán elérhetővé vált mind a 22 témakörhöz kidolgozott digitális eszközcsomag, melyek megtalálhatók a Nemzeti Köznevelési Portálon (NKP) (www.nkp.hu). A tárgyat tanító tanároknak lehetőségük van továbbá csatlakozni az NKP-n a Fejlesszünk együtt! névvel elindított fórumhoz, ahol többek között a tanítási tapasztalatokat (jó gyakorlatokat) is meg tudják osztani egymással a pedagógusok.

Az OFI által javasolt 22 témakört és az eszközcsomagokat itt találja!

2017 februárjától kezdve további lehetősége nyílik a pedagógusoknak bekapcsolódni a közös fejlesztésbe, melynek módjáról a hamarosan megjelenő pályázati kiírásból tájékozódhatnak majd.

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.