11
ápr
Indri Dániel

Előfizetési felhívás és hirdetési lehetőség

Kedves látogató! Ön egy olyan tartalmat olvas, amelynek információi a megjelenés idején pontosak voltak, de mára már elavultak lehetnek!

Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (OFI) immáron öt állandó folyóirattal vág neki a 2016. évnek. Az Intézet a lehető legalaposabb szakmai munkával szerkeszti kiadványait, azért, hogy azok minél szélesebb körben tájékoztathassák az oktatás világa iránt érdeklődőket. 

ÚJ KÖZNEVELÉS
A pedagógustársadalomhoz magazinosabb formában szól az Új Köznevelés havilap, információt nyújtva az aktuális, illetve a jövőben várható, oktatást érintő folyamatokról, interjúkkal és publicisztikákkal színesítve.

 

 

 

ÚJ PEDAGÓGIAI SZEMLE
Az Új Pedagógiai Szemle elméleti és gyakorlati, tudományos és személyes pedagógiai folyóirat, mely évente hat lapszámmal jelenik meg. Aktuális vitákkal, kerekasztal-beszélgetésekkel, peer-reviewed Tanulmányok rovattal, mindennapi iskolai történetekkel, elemzésekkel, pedagógiához kapcsolódó könyvek szemléjével, illetve nemzetközi kitekintéssel igyekszik megszólítani a tanárokat, kutatókat, és minden iskolaügyben érintett olvasót.

 

 

EDUCATIO
Az Educatio interdiszciplináris szemle azoknak, akik az oktatás társadalmi összefüggéseit keresik és kívánják megérteni. Évente négy tematikus számmal jelenik meg, melyekben lektorált tanulmányok, kutatási jelentések, recenziók, interjúk olvashatók.

 

 

 

KÖNYV ÉS NEVELÉS
A Könyv és Nevelés a könyvtárak, az irodalom és az olvasás világába kalauzolja olvasóit. A periodikát az OFI Pedagógiai Könyvtár és Múzeumának munkatársai szerkesztik, évente négy lapszámmal jelentkezik.

 

 

 

MIKKAMAKKA
A Mikkamakka havilap a minőségi gyermekirodalom közvetítője, ezt tükrözik a kiadványba válogatott hagyományos népmesék, a kortárs gyereklíra és -próza legizgalmasabb alkotásai, valamint az ezekhez kapcsolódó magas színvonalú illusztrációk. Ezen kívül a szövegértést fejlesztő, szókincsbővítő játékos feladatok, angol nyelvi rejtvény, valamint könyvajánlók is helyet kapnak a lapban.

 

 

Előfizetési díjaink a 2016-os évre:
Új Köznevelés: 6.000  Ft + postaköltség
Mikkamakka: 4.000 Ft + postaköltség
Új Pedagógiai Szemle:  3.600 Ft + postaköltség
Könyv és Nevelés: 2.000 Ft + postaköltség
Educatio: 4.896 Ft + postaköltség
 
Lehetőség van a folyóiratok utólagos, lapszámonkénti megrendelésére is, ehhez javasoljuk a folyoiratok.ofi.hu oldal felkeresését, ahol az OFI összes folyóirata megtalálható egy helyen, sőt, cikkenként is olvasható. A most egy évre előfizető olvasóinknak egy régebbi lapszámokból összeállított ajándékcsomaggal kedveskedünk.
 
Az előfizetéssel kapcsolatos bővebb információért, illetve a megrendelés leadásához keressék Hirmondó Ágnest a kiado@ofi.hu címen!

Hirdetések elhelyezésére is lehetőséget biztosítunk. További részletek és hirdetési feltételek: Indri Dániel (indri.daniel@ofi.hu)

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.