5
szep
Hegedűs Mihály

Fejlesszük együtt a komplex természettudományt – elindult az oldal

Kedves látogató! Ön egy olyan tartalmat olvas, amelynek információi a megjelenés idején pontosak voltak, de mára már elavultak lehetnek!

Szeptember 5-én elindult az a dedikált aloldal az ofi.hu-n, ahol a komplex természettudomány tantárgyat érintő kérdésekről tájékozódhatnak a pedagógusok.

Az aktuális hírek mellett pedagógia segédletek, szakmai anyagok, háttértanulmányok, nemzetközi és hazai cikkek, a kerettanterv, hasznos tankönyvek, hasznos linkek, beszámolók a műhelyalkalmakról, képzések, a 22 témához kapcsolódó eszközcsomagok, fórum és pályázatok is elérhetők lesznek a folyamatosan bővülő oldalon.

Az oldal itt érhető el: http://ofi.hu/fejlesszunk-egyutt

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.