14
máj
Ludas Viktor

Felújításra kerül a Tündérpalota

Kedves látogató! Ön egy olyan tartalmat olvas, amelynek információi a megjelenés idején pontosak voltak, de mára már elavultak lehetnek!

Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (OFI) Pedagógiai Könyvtár és Múzeumának helyet adó Tündérpalota energiahatékonysági felújítására kerül sor hamarosan a Könyves Kálmán körúton.

Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet 520 millió forint támogatást nyert a KEOP-5.6.0/12-2013-0013 számú projekt keretében a Könyves Kálmán körút 40. alatt található telephelye, a Tündérpalota energiahatékonysági korszerűsítésére. A Tündérpalota jelenleg a Pedagógiai Könyvtárnak és Múzeumnak ad otthont. A projekt keretében – 2014. január 2. és 2015. június 30. között – sor kerül az épületegyüttes utólagos külső hőszigetelésére, a külső nyílászárók cseréjére, a világítási rendszer energiatakarékos átalakítására, a fűtési rendszer korszerűsítésére és napelemek telepítésére is.

Csatolmány: 

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.