29
már
Indri Dániel

Hamarosan megjelennek folyóirataink

Kedves látogató! Ön egy olyan tartalmat olvas, amelynek információi a megjelenés idején pontosak voltak, de mára már elavultak lehetnek!

Ezúton tájékoztatjuk olvasóinkat, előfizetőinket, hogy az Eszterházy Károly Egyetem Oktatáskutató és Fejlesztő Intézetének folyóiratai már nyomdai kivitelezés alatt állnak, hamarosan az eddig megszokottakhoz megfelelően juttatjuk el azokat Önökhöz!

Az Új Köznevelés havilap legfrissebb, 1-2. összevont lapszámának témája a szociális érzékenyítés, az Új Pedagógiai Szemle elméleti, gyakorlati és tudományos pedagógiai folyóirat idei 1-2. száma pedig foglalkozik többek között az egész napos iskola programjaival és a gimnáziumi felvételi vizsgával. A Mikkamakka irodalmi, művészeti, kulturális magazinunk ezúttal a barátság témáját járja körbe, a Könyv és nevelés idei első lapszáma pedig egyebek mellett a meseolvasásról és a könyvtárak szerepéről közöl írásokat az információbőség korában.

Újabb jó hír, hogy az Új Köznevelés magazin mostantól 5000 példányban jut el ingyenesen az állami fenntartású köznevelési intézményekbe, illetve a Mikkamakka magazinnal egyetemben frissítésre kerültek a terjesztési listák, így mindkét esetben az aktuális, működő feladatellátási helyekre küldjük a lapokat térítésmentesen.

Emellett tájékoztatnánk az Educatio folyóirat olvasóit, hogy a folyóirat kiadója 2017. január 1-jétől már nem az Eszterházy Károly Egyetem Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A lap régebbi lapszámainak megrendelése korlátozott példányszámban még lehetséges, azonban új előfizetést nem áll módunkban fogadni!

A késésért szíves elnézésüket kérjük, de bízunk benne, hogy annál nagyobb élvezettel veszik kezükbe folyóiratainkat!

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.