7
jún
Hegedűs Mihály

Játékos szókincsfejlesztés németül tanulóknak

Kedves látogató! Ön egy olyan tartalmat olvas, amelynek információi a megjelenés idején pontosak voltak, de mára már elavultak lehetnek!

Már a tankönyvjegyzéken is szerepel a SZÓ-KINCS-TÁR – Német szókincsfejlesztő füzetek című sorozatunk 1-9. kötete. Így az iskolák számára is könnyen beszerezhető.
Egy-egy kötet ára 840 Ft.

A kilenc kötetes SZÓ-KINCS-TÁR sorozat hasznos és élvezetes kiegészítője lehet bármilyen nyelvkönyvnek A2-B1 szinten, mert változatos és szórakoztató feladatok formájában tematikusan átismétli, rendszerezi és bővíti a kezdő és középhaladó szinten előforduló témakörök szókincsét.

A kötetek jól használhatóak a középszintű érettségi vizsgára, ill. a különböző egy- és kétnyelvű nyelvvizsgákra való felkészülés során is kiegészítő anyagként. 
A rövid, 5-10 perc alatt megoldható, sokszor játékos feladványok könnyen beépíthetők a tanórába akár ismétlő, akár ellenőrző feladatként. A mini szótár és a megoldókulcs lehetővé teszi önálló használatukat is.

A kötetek sok olyan hasznos szót és kifejezést is tartalmaznak, melyek a hagyományos nyelvkönyvekben ritkán vagy alig fordulnak elő.

A már jóváhagyást kapott kötetek:
1. Kommunikation          (NT-56528)
2. Schule                             (NT-56529)
3. Rund um die Welt      (NT-56530)
4. Ich und meine Welt   (NT-56570)
5. Vorsicht, Falle!            (NT-56571)
6. Redensarten                (NT-56584)
7. Aus der Arbeitswelt   (NT-56585)
8. Natur                           (NT-56586)
9. Sport und Spiele        (NT-56587)


A SZÓ-KINCS-TÁR sorozat angol, francia, olasz és spanyol nyelvből is elérhető.

További információ, betekintő oldalakkal az http://tankonyvkatalogus.hu linken található a kötetekről.

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.