5
már
Hegedűs Mihály

Már zöldszámon is támogatjuk az NKP felhasználóit

Kedves látogató! Ön egy olyan tartalmat olvas, amelynek információi a megjelenés idején pontosak voltak, de mára már elavultak lehetnek!

Ezentúl ingyen tud telefonálni nekünk, ha a Nemzeti Köznevelési Portál használata közben segítségre szorul.

Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet által működtetett Nemzeti Köznevelési Portál (NKP, Okosportál) felhasználói számára még egy, új, teljesen ingyenes csatorna nyílt meg a felhasználó-támogatás igénybevételére. A 06-80-180-042-es zöldszámot hívva bárki segítséget kaphat az NKP használatához. (A zöldszám egy olyan, kizárólag belföldről hívható ingyenes telefonszám szolgáltatás, amikor a hívott fél fizeti a hívás költségét.)

Ha esetleg elakadt a regisztráció során, vagy nem találja, amit keres, hívjon minket, kollégáink készségesen segítenek!

Az eddigi elérhetőségek is megmaradnak, normál díjas számon a +36-1-235-7216-on érhető el az NKP támogatás, valamint az erre használt e-mail címünk továbbra is fogadja a leveleket: tamogatas@nkp.hu.


 

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.