2
jan
Hegedűs Mihály

Megjelent a N2KaLAND játékalkalmazás

Kedves látogató! Ön egy olyan tartalmat olvas, amelynek információi a megjelenés idején pontosak voltak, de mára már elavultak lehetnek!

1993 december 29-én lépett életbe a nemzetközi Biológiai Sokféleség Egyezmény, amelyet az 1992-es riói Környezet és Fejlődés Világkonferencia hozott létre. Az évfordulóra megjelent az SH/4/5 Ökoiskola és Zöld óvoda hálózat bővítési projekt egyik termékeként a N2KaLAND játékalkalmazás.

A játék a Natúrázzunk! tanulási-tanítási eszközrendszer egyik eleme, 3 ügyességi és 3 memory küldetéssel, a 6-13 éves korosztály részére fejlesztve. A Natura 2000 rendszer az európai szinten jelentős természeti kincseink megőrzését és a felelős tájgazdálkodást egyszerre szolgálja. Magyarország kiemelkedő felelősséget visel a Pannon biogeográfiai régióért. A játékalkalmazás a füves élőhelyeink néhány értékét, és a fenntartásukat biztosító tevékenységeket mutatja be.

Az alkalmazás letölthető:


Magyar változat PC-re

Angol változat PC-re

Magyar változat Androidra

Angol változat Androidra

Magyar változat iOS-re

Angol változat iOS-re

 

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.