7
már
Hegedűs Mihály

Megszűnik az NTK Player

Kedves látogató! Ön egy olyan tartalmat olvas, amelynek információi a megjelenés idején pontosak voltak, de mára már elavultak lehetnek!

Az érdeklődők a továbbiakban a Nemzeti Köznevelési Portálról (NKP) és az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (OFI) honlapjáról tájékozódhatnak.

Az NTK Playeren korábban a Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó által forgalmazott tankönyvek digitalizált változata volt elérhető. Törekszünk arra, hogy a Nemzeti Köznevelési Portál az NTK Player feladatait is teljeskörűen ellássa, és reméljük, hogy az OFI összes kiadványa hamarosan elérhetővé válik mindenki által hozzáférhető módon.

A Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó tevékenységét korábban az OFI vette át. Az átvétel okán folyamatosan kivezetésre kerültek a kiadó honlapjai. Az ingyenesen letölthető tanmenetek és kézikönyvek az OFI honlapján, valamint az NKP-n megtalálhatók.

A honlapok leállásával kapcsolatos kérdés, észrevétel esetén kérjük, hogy írjanak a honlap@ofi.hu címre.

Tankönyvekkel, tanmenetekkel kapcsolatos kérdéseiket pedig a vevoszolgalat@ofi.hu címen várjuk.

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.