2
feb
Hegedűs Mihály

A Mikkamakka 2016. évi 10. lapszáma teljes egészében olvasható online

Kedves látogató! Ön egy olyan tartalmat olvas, amelynek információi a megjelenés idején pontosak voltak, de mára már elavultak lehetnek!

Különleges, rendhagyó szám lett a Mikkamakka 2016. évi utolsó lapszáma, melynek témája az álom. 

A hosszú téli estékre gondoltunk, amikor úgy döntöttünk, ebben a számban szinte kizárólag a szépirodalomnak adunk teret. Szeretnénk, ha sokan, sokat olvasnának, mesélnének, beszélgetnének ezeken a korán sötétbe hajló délutánokon.

Részleteket választottunk már megjelent művekből, melyek valamiképp mind kapcsolódnak az álom tematikához, de sok remek szerző és illusztrátor írt, alkotott valami újat kifejezetten a Mikkamakka olvasói kedvéért. Prózai szövegek és versek, komolyabb hangvételű, elgondolkodtató írások, és vidám, szórakoztató történetek váltják egymást, csodálatosan szép, remekbeszabott illusztrációkkal kísérve.

Néhány játékos feladat ezt a számot is még izgalmasabbá teszi.
A magazin teljes egészében és cikkenként is olvasható a folyoiratok.ofi.hu/mikkamakka oldalon, valamint ugyanitt megrendelhető Intézetünktől.

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.