17
jan
Hegedűs Mihály

Mikkamakka, egy lapszám a hősökről

Kedves látogató! Ön egy olyan tartalmat olvas, amelynek információi a megjelenés idején pontosak voltak, de mára már elavultak lehetnek!

Mit csinál egy hős? Megmenti a sárkány karmai közül a királylányt. Elpusztítja a gonosz boszorkányt. Legyőzi az óriást. És végül megkapja jutalmát: a királykisasszony kezét és a fele királyságot. A mesei hősök ilyenek. De mi a helyzet velünk, egyszerű, halandó emberekkel?

Címszavakban a tartalomból: hősök, mesék, versek, játékos feladványok és fejtörők, rejtvények, könyvajánlók, mesemúzeumi ismertető, gyógyító kutyák és állati hősök, színházi kitekintő, kézműves kuckó és konyhai labor.

A magazin teljes egészében és cikkenként is olvasható a folyoiratok.ofi.hu/mikkamakka oldalon, valamint ugyanitt megrendelhető Intézetünktől.

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.