13
szep
Hegedűs Mihály

„Nálad Kezdődik a Pedagógia!” – Regisztrálj az NKP-n és nyerj!

Kedves látogató! Ön egy olyan tartalmat olvas, amelynek információi a megjelenés idején pontosak voltak, de mára már elavultak lehetnek!

Az Eszterházy Károly Egyetem Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (EKE OFI) szeptembertől konkrét tartalmi ajánlásokkal, ötletekkel, tanítási óra keretében feldolgozható témákkal támogatja a Nemzeti Köznevelési Portál (NKP) használatának még szélesebb elterjedését.

Meggyőződésünk, hogy az NKP-n található digitális feladatok, animációk, videók és egyéb oktatási segédanyagok érdekesebbé és eredményesebbé tehetik a tanórai és az otthoni tanulást, ezért minden pedagógust arra buzdítunk, hogy használják ki ezeket az új lehetőségeket. 

Az NKP Facebook oldalán hetente több alkalommal mutatunk tananyagokat, tartalmakat, melyekkel színesíthetők a tanórák és segítségükkel könnyebben fenntartható a tanulók figyelme. 
A kipróbálás ösztönzésére játékot is indítunk. Kattints a www.nkp.hu oldalra, regisztrálj és nyerj! A játékban részt vehet tanár, diák és szülő is!

A játék menete: 

1.    Regisztrálj a www.nkp.hu portálon!
2.    Küldd el felhasználó neved (arról az e-mail címről, amellyel regisztráltál) az nkpmindenhol@ofi.hu címre!
3.    Ezzel részt vehetsz a decemberi sorsoláson, ahol 12 db 10 ezer Ft értékű ajándékcsomagot sorsolunk ki.

Ha már regisztrált felhasználó vagy, akkor is részt vehetsz a játékban, ha a 2. pont szerint elküldöd nekünk felhasználóneved.

A játékszabályzatot itt találod!

A játékban való részvétellel elfogadod az NKP adatvédelmi szabályzatát.
 

Csatolmány: 

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.