20
ápr
Ijjas Tamás

Néhány kivételtől eltekintve rendelhetők a végleges Újgenerációs tankönyvek

Kedves látogató! Ön egy olyan tartalmat olvas, amelynek információi a megjelenés idején pontosak voltak, de mára már elavultak lehetnek!

Az idei tankönyvjegyzékről rendelhetők a véglegesített EKE OFI Újgenerációs tankönyvek.

Tájékoztatjuk a pedagógus kollégákat, hogy akik a tankönyveinket eddig kísérleti formájukban használták, a 2018/19-es tanévtől hozzáférhetnek a véglegesített tankönyvekhez.

A tankönyvkatalógusban megtekinthetők az OFI által a 2018/2019. tanévre kínált tankönyvek, amelyek az Oktatási Hivatal tankönyvjegyzékére is folyamatosan felkerülnek a lezárult engedélyezéseket követően. Az egyes tankönyvek adatait a fenti keresőben évfolyam és tantárgy kiválasztásával lehet elérni. A katalógusban megtalálható a tankönyvek borítóképe, tartalomjegyzéke, néhány oldalas betekintője, rövid ismertetője, valamint a könyvhöz tartozó hagyományos és a rugalmas tanmenet.
 

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.