7
jún
Ludas Viktor

OFI-s sikerek a XXII. Multimédia az oktatásban című nemzetközi konferencián

Kedves látogató! Ön egy olyan tartalmat olvas, amelynek információi a megjelenés idején pontosak voltak, de mára már elavultak lehetnek!

A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság 2016. június 3–4. között rendezte meg a XXII. Multimédia az oktatásban című nemzetközi konferenciát, melyen munkatársaink a Nemzeti Köznevelési Portálról szóló előadásukkal elnyerték az „mLearning, eLearning és környezete” szekció legjobb előadásának járó díjat!

Az esemény célja, hogy a hazai és határon túli magyar oktatási intézmények, kutatócsoportok és vállalkozások képviselői bemutathassák a multimédia és az informatika oktatási alkalmazásával kapcsolatban végzett tevékenységüket, eredményeiket.

Az idei konferenciának a keszthelyi Balatoni Múzeum adott otthont. Ennek köszönhetően a közneveléssel, a felsőoktatással és az egész életen át tartó tanulással (LLL) összefüggő e-tanulás témakörök mellett a multimédia múzeumpedagógiai alkalmazási lehetőségei is terítékre kerültek a rendezvényen.

Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet képviseletében kollégáink, Neumann Viktor és Rózsa Gábor tartottak tájékoztató előadást a Nemzeti Köznevelési Portálról, amellyel elnyerték az „mLearning, eLearning és környezete” szekció legjobb előadásának járó díjat.

Munkatársainknak ezúton is gratulálunk!

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.