20
jún
Ijjas Tamás

Ökoiskola pályázatok értékelése

Kedves látogató! Ön egy olyan tartalmat olvas, amelynek információi a megjelenés idején pontosak voltak, de mára már elavultak lehetnek!

Változás a 2017-ben benyújtott pályázatok elbírálásában.

Tisztelt Ökoiskola Vezetők, kedves Kollégák!

2017. január 1-jétől az OFI általános jogutódja az Eszterházy Károly Egyetem Oktatáskutató és Fejlesztő Intézete (továbbiakban EKE OFI) lett. Az oktató-nevelő munkával kapcsolatos kutatási, fejlesztési, tartalmi, módszertani és tankönyvfejlesztési, -kiadási tevékenység, valamint a tartalomszolgáltatási és köznevelési tankönyvellátási feladatok irányítását az  OFI feladatainak jogutódjaként az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) vette át. 
Az EMMI és az EKE OFI közti megállapodás alapján az Ökoiskola címrendszerrel és a Hálózat működtetésével kapcsolatos feladatok egy része az EMMI hatáskörébe került.

Változás! 

Tájékoztatjuk, hogy a 2017-ben benyújtott pályázatokat már az EMMI munkatársai értékelik, illetve koordinálják az augusztusban összeülő Értékelő Bizottság munkáját. A pályázatokkal kapcsolatban az EMMI munkatársai adnak felvilágosítást, illetve az értékelés végeredményét, valamint a címkiosztó ünnepséget érintő információkat is az EMMI munkatársai küldik.
Az EMMI és az EKE OFI szakértői a jövőben szoros együttműködésben látják el az Ökoiskola Hálózat működtetésével kapcsolatos szakmai feladatokat.
Kapcsolattartó: Halácsy Ágnes (agnes.halacsy@emmi.gov.hu, 061-896 6242).
 

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.