21
már
Hegedűs Mihály

Oktatásfejlesztés és Neveléstudomány című műhelykonferencián vettek részt az OFI kutatói Egerben

Kedves látogató! Ön egy olyan tartalmat olvas, amelynek információi a megjelenés idején pontosak voltak, de mára már elavultak lehetnek!

Az Eszterházy Károly Egyetem Neveléstudományi Doktori Iskola (NTDI) törzstagjai és az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (OFI) kutatóinak közreműködésével tartottak konferenciát Egerben.

A konferencia célja az volt, hogy a résztvevők megbeszéljék az együttműködési lehetőségeket, megismerjék egymás kutatásait, valamint ötleteket merítsenek egymás munkásságából.

A részletes beszámoló, Széles Nikolett írása itt olvasható: https://uni-eszterhazy.hu/hu/egyetem/egyetem/hirek-1048/c/oktatasfejlesztes-es-nevelestudomany-konferencia

A fotókat Szántó György készítette.

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.