21
már
Hegedűs Mihály

Oktatásfejlesztés és Neveléstudomány című műhelykonferencián vettek részt az OFI kutatói Egerben

Az Eszterházy Károly Egyetem Neveléstudományi Doktori Iskola (NTDI) törzstagjai és az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (OFI) kutatóinak közreműködésével tartottak konferenciát Egerben.

A konferencia célja az volt, hogy a résztvevők megbeszéljék az együttműködési lehetőségeket, megismerjék egymás kutatásait, valamint ötleteket merítsenek egymás munkásságából.

A részletes beszámoló, Széles Nikolett írása itt olvasható: https://uni-eszterhazy.hu/hu/egyetem/egyetem/hirek-1048/c/oktatasfejlesztes-es-nevelestudomany-konferencia

A fotókat Szántó György készítette.

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.