14
feb
Hegedűs Mihály

Riport jelent meg a KiVa-programról

Kedves látogató! Ön egy olyan tartalmat olvas, amelynek információi a megjelenés idején pontosak voltak, de mára már elavultak lehetnek!

A finnországi bántalmazás-ellenes KiVa-program 2016 szeptemberében indult el három iskolában: a papkeszi Bocskai István Református Általános Iskola, a 11. kerületi Kelenvölgyi Általános Iskola, és a 19. kerületi Hungária Általános Iskola és Kollégium.

A KiVa magyarországi adaptációjának megvalósítója és a hároméves pilot program koordinátora az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet.

A riport az Abcúgon, itt olvasható

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.