7
már
Hegedűs Mihály

Sok ígéretes pályázat érkezett a digitális tananyagfejlesztési kiírásunkra

Kedves látogató! Ön egy olyan tartalmat olvas, amelynek információi a megjelenés idején pontosak voltak, de mára már elavultak lehetnek!

A komplex természettudomány tantárgy megvalósítását támogató digitális tananyagfejlesztő pályázatra összesen 81 pályázat érkezett.

Az Eszterházy Károly Egyetem Oktatáskutató és Fejlesztő Intézete nagy örömmel fogadta a pedagógusok pozitív hozzáállását, mely legfőképpen abban mutatkozik meg, hogy az előzetesen vártnál jóval több pályamű érkezett be a felhívásunkra. Ez a lelkesedés jól mutatja a pedagógusok igényét és kedvét a közös fejlesztésre, valamint bizalmát és támogató szándékát a tavaly ősszel bevezetett komplex természettudomány tantárgy iránt.

(A pályázat kiírása itt megtekinthető: http://ofi.hu/hir/digitalis-tanagyagfejlesztes-palyazat)

A pályázatok értékelése már megkezdődött, minden beérkezett pályamunkát két független bíráló értékel egységes szempontok alapján. Az eredmények várhatóan a tervezettnél egy héttel később (március 16-án) kerülhetnek kihirdetésre a honlapunkon, a pályázók tájékoztatására. Minden pályázónak, digitális tananyagfejlesztőnek nagyon köszönjük a színvonalas munkáját és szíves türelmüket kérjük az eredmények publikálásáig!

 

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.