3
okt
Medvey Tamás

A személyre szabott tanulást támogató pedagógus továbbképzést indítunk!

Diákok hangja, avagy a tanulóközpontú tanulásszervezés megvalósításának lehetőségei címmel 20 órás, folyamatba ágyazott pedagógus – továbbképzést indít az Eszterházy Károly Egyetem Oktatáskutató és Fejlesztő Intézete

A képzés résztvevői átfogó képet kapnak a tanulóközpontú tanulásszervezés elméletéről és megismernek a megvalósítás módszerei közül néhányat. Saját tanítási gyakorlatukban próbálhatnak ki szabadon választott technikákat, majd a résztvevőkkel és a képzés vezetőivel megbeszélik tapasztalataikat.

A képzés célcsoportja: Bármely iskolatípusban tanító bármely szakos pedagógusok

A képzés programja:

1. nap: Paradigmaváltás a pedagógiában (Tanulás a 21. században; Egyéni tanulási utak)

2. nap: Az iskolai jóllét (A diákok és a tanárok jólléte és a tanulás eredményessége; Tanulóbarát értékelés)

3. nap: Reflexió (A gyakorlati tapasztalatok összegzése tematikus csoportokban)

A képzési napok: 2018. október 29–30. (10.00–15.30) és december 1. (10.00–14.15)

A képzésen való részvétel ingyenes, a költségeket a Student Voice – Bridge to Learning ERASMUS+ projekt finanszírozza. (Szállást nem biztosítunk, útiköltséget nem térítünk.) A képzést a nemzetközi fejlesztésben résztvevő oktatáskutatók- és fejlesztők, valamint gyakorló pedagógusok tartják.

A továbbképzés elvégzéséről igazolást állítunk ki, amelynek feltétele a képzésen való aktív részvétel és a feladatok határidőre történő teljesítése.

Jelentkezés módja: A képzésre az alábbi jelentkezési lap kitöltésével lehet. A helyeket a szervezők a jelentkezés sorrendjében töltik fel. 

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.