20
szep
Ijjas Tamás

Tájékoztató a természettudományos alapkészségek felméréséről

Kedves látogató! Ön egy olyan tartalmat olvas, amelynek információi a megjelenés idején pontosak voltak, de mára már elavultak lehetnek!

Szeptember 11-15 között közel 4.000 9. évfolyamos szakgimnazista diák töltötte ki az OFI által felajánlott, a természettudományos alapkészségeket mérő diagnosztikus kérdőívet. Az adatok feldolgozása a héten megkezdődik és az eredményeket eljuttatjuk az intézményeknek.

Reméljük, ezzel is hozzá tudunk járulni a komplex természettudomány tantárgy eredményesebb oktatásához és a fiatalok természettudományos kompetenciáinak a fejlődéséhez.

Azok az intézmények (pedagógusok), akik a meghatározott időszakban nem töltötték ki a kérdőívet, továbbra is szabadon használhatják azt ezen az oldalon: http://felmeres.ofi.hu/v2/index.php/952776?lang=hu. Az érdeklődő pedagógusoknak megküldjük a megoldó kulcsot, kérjük, ezt az igényüket a diagnozis@ofi.hu e-mail címen jelezzék nekünk.

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.