13
szep
Hegedűs Mihály

Tanévi Tervezőnaptár Ökoiskoláknak és Zöld Óvodáknak

Kedves látogató! Ön egy olyan tartalmat olvas, amelynek információi a megjelenés idején pontosak voltak, de mára már elavultak lehetnek!

Átvehetők az idei tanévhez készített tervezőnaptárak az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézetben.

Az alábbi tartalom elavult!

Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet székházában (1143 Budapest, Szobránc utca 6-8.), a 409-es szobában, hétköznapokon 8:30 és 14:30 között, Bognárné Héjja Krisztinánál átvehetők az ökoiskolák és zöld óvodák részére készített Tanévi tervezőnaptárak. Amennyiben egy iskola, vagy óvoda képviselője vállalja, hogy az azonos, vagy szomszédos településen található többi zöld óvoda vagy ökoiskola számára is visz belőle, akkor egyszerre több példányt is tudunk adni.

A tervezőnaptár mellett a Natúrázzunk! foglalkoztatófüzet (5-8 éveseknek) és a Natúrázzunk! rejtvényfüzet (9-15 éveseknek) is átvehető, legfeljebb az érintett gyereklétszám vagy tanulólétszám mennyiségében.

A tervezőnaptárakból A/1 méretet tudunk adni, az A/3 méretet „házi nyomtatásra” ajánljuk.
Az átvétel időpontját minden esetben kérjük előzetesen egyeztetni az alábbi telefonszámon: 0630 387 7058 vagy a bognarne.krisztina@ofi.hu e-mail címen.

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.