5
ápr
Hugyecz Enikő

Tankönyv-tájékoztatók a Pedagógiai Oktatási Központokban

Kedves látogató! Ön egy olyan tartalmat olvas, amelynek információi a megjelenés idején pontosak voltak, de mára már elavultak lehetnek!

Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet is idén áprilisban, a tankönyvrendelési időszakban tartja regionális tankönyv-tájékoztatóit a Pedagógiai Oktatási Központok szervezésében.

Az OFI a rendelési időszakban a korábbi évekhez hasonlóan regionális tankönyv-tájékoztatókat tart a Pedagógiai Oktatási Központok szervezésében, ahol a tankönyvek szerkesztői mutatják be a megújult kínálatot.

A résztvevők a plenáris előadások keretében az OFI megújult tankönyveivel, tankönyves újdonságaival és a Nemzeti Köznevelési Portál működésével ismerkedhetnek meg, a szekciókban pedig az alsó tagozatos anyanyelvi és matematika, illetve a felső tagozatos és középiskolai természettudományi és társadalomtudományi kínálatot muatják be a szerkesztők.

A rendezvényekről bővebb tájékoztatást a területi Pedagógiai Oktatási Központok adnak. Az egyes eseményekre a regisztrálás szintén a POK-okban történik! A tájékoztatók időpontjai és helyszínei:

2016. április 12., Szolnok (Megyeháza, Szolnok, Kossuth u. 2.)
Jelentkezés az Garai.Ildiko@oh.gov.hu e-mail címen, információ a +3656510716 telefonszámon

2016. április 13., Várpalota (Thury-vár Rendezvényközpont, Várpalota, hunyedi M. tér 1.)
Jelentkezés az info.pokszekesfehervar@oh.gov.hu e-mail címen, információ Tildi Eszternél a +36306822485 telefonszámon

2016. április 14., Miskolc (Teleki Tehetséggondozó Kollégium, Miskolc, Selyemrét út 1.)

2016. április 20., Debrecen (Kós Károly Művészeti Szakközépiskola; 4030 Debrecen, Hollós u. 3.)
Jelentkezés az Info.POKDebrecen@oh.gov.hu e-mail címen, információ Parádiné Kenéz Tünde Emesénél a +3652536584 telefonszámon vagy a Paradine.Kenez.Tunde.Emese@oh.gov.hu e-mail címen

2016. április 21., Budapest (Szent István Gimnázium, 1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 15.) 
Jelentkezés a http://www.mfpi.hu/content/htmlform?contentid=953827 honlapcímen, információ a pokbudapest@oh.gov.hu e-mail címen.

 

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.