8
már
Medvey Tamás

Tankönyvbemutató rendezvénysorozat indul

Kedves látogató! Ön egy olyan tartalmat olvas, amelynek információi a megjelenés idején pontosak voltak, de mára már elavultak lehetnek!

Az Eszterházy Károly Egyetem Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet tankönyvi kínálata című rendezvénysorozat 2017. április 6–26. között kerül megrendezésre. Országosan 8 helyszínen várjuk a tankönyvek iránt érdeklődő nagyközönséget.

A rendezvény célja, hogy az érdeklődő intézményvezetők, tankönyvfelelősök és pedagógusok elsőkézből, a szerkesztők előadásaiból ismerkedhessenek meg a következő tanévre kínált könyvújdonságainkkal, ezzel segítséget nyújtva számukra a tankönyvrendelési időszakban.

A program szerint a plenáris előadásokat követően öt szekciókban folytatódik a munka (alsós, természettudományi, társadalomtudományi, idegennyelvi és tankönyvrendelési konzultáció). Négy szekcióban külön programrészként – az adott tantárgyakhoz kapcsolódóan – a Nemzeti Köznevelési Portál (NKP) gyakorlatorientált, tankönyvekhez kapcsolódó bemutatására is sor kerül.

A rendezvényen való részvételről igazolást állítunk ki.

A részvétel előzetes, online regisztrációhoz kötött, melyet a következő linken tehetnek meg:
http://ofi.hu/jelentkezesi-lap

Szeretettel várjuk érdeklődőinket!

A rendezvénysorozatra idén 2017. április 6–26. között kerül sor az alábbi időpontokban és helyszíneken.

 

Dátum

Helyszín

április 6. (csütörtök)

Budapest (program) 

április 11. (kedd)

Győr (program) ETO Park Hotel Business & Stadium 9027 Győr, Nagysándor József u. 31.

április 12. (szerda)

Zalaegerszeg (program) Kölcsey Ferenc Gimnázium 8900 Zalaegerszeg, Rákóczi Ferenc u. 49–53.

április 19. (szerda)

Szeged (program)

április 20. (csütörtök)

Debrecen (program)

április 24. (hétfő)

Pécs (program)

április 25. (kedd)

Eger (program)

április 26. (szerda)

Budapest (program)

 

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Csatolmány: 

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.