11
ápr
Hegedűs Mihály

Új tankönyvek napról napra

Kedves látogató! Ön egy olyan tartalmat olvas, amelynek információi a megjelenés idején pontosak voltak, de mára már elavultak lehetnek!

Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet online tankönyvkatalógusában sok új kiadvánnyal bővült a megtekinthető tankönyvek köre.

Az OFI tankönyvkatalógusában megtekinthetők az OFI által forgalmazott, a 2016/2017. tanévre kínált, az Oktatási Hivatal által vezetett hivatalos tankönyvjegyzéken szereplő kiadványok, valamint ezek iskolai ára. 

Az itt megjelenő árak kizárólag a tankönyvrendelési időszakban, a Könyvtárellátó Kiemelkedően Közhasznú Nonprofit Kft. rendszerén keresztül (tankonyvrendeles.kello.hu) az iskolai tankönyvrendeléskor érvényesek. A tankönyvkatalóguson a tankönyvek borítóképe, tartalomjegyzéke, néhány oldalas betekintő és rövid ismertető található. A kísérleti tankönyvek és az újgenerációs tankönyvek teljes terjedelmükben letölthetők és olvashatók a Nemzeti Köznevelési Portálon (www.nkp.hu), ahol a kiadványokhoz kapcsolódó számos digitális tartalom is elérhető.

Az Oktatási Hivatal a tankönyvrendelési időszak alatt is bővítheti a tankönyvjegyzéket. Ennek megfelelően folyamatosan aktualizáljuk a katalógust.

Az OFI tájékoztatója a tankönyvrendelésről itt érhető el.

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.