30
szep
Hegedűs Mihály

Véget értek az évkezdő szakmai napok, új eszközcsomagok érhetők el

Kedves látogató! Ön egy olyan tartalmat olvas, amelynek információi a megjelenés idején pontosak voltak, de mára már elavultak lehetnek!

A 2016. szeptember 27-én tartott budapesti tájékoztatóval véget értek az évkezdő szakmai napok a Fejlesszünk együtt! programban.

Az évkezdő rendezvényeken összesen 9 helyszínen több, mint 460 pedagógus jelent meg. Több mint 300-an jelentkeztek a programba érdeklődő szinten, és eddig 47 pedagógus regisztrált közreműködőként.

További két új digitális eszközcsomag is elérhetővé vált, így már hét darab érhető el az OFI honlapján, itt: http://ofi.hu/komplex-termeszettudomany-tantargy-temai.

Az eszközcsomagok fejlesztése folytatódik, várhatóan hetente eggyel fog bővülni a lista.

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.