14
aug
sevi

Közlemény a szervezeti változásokról

Tájékoztatás az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézetben történő szervezeti változásokról.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának Oktatásért Felelős Államtitkárától kapott felhatalmazás alapján az Intézet új Szervezeti és Működési Szabályzata 2012. augusztus 1-jén hatályba lépett. Az Intézet új SzMSz szerinti átalakítása 2012. augusztus 1-jétől megkezdődött.

Az Intézet – a tehetségfejlesztési feladatok kiemelt szerepének megfelelően – 2012. augusztus 1-től létrehozta a Nemzeti Tehetségfejlesztési Központot.

A Nemzeti Tehetségfejlesztési Központon belül működő Nemzeti Tehetség Programiroda látja el a továbbiakban a Nemzeti Tehetség Program megvalósításával, ill. az Arany János Programokkal kapcsolatos feladatokat. A Központ megbízott igazgatója 2012. augusztus 15‑től Dr. Dobos Krisztina, az Arany János Programok szakmai irányítója Dr. Polonkai Mária.

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.