Országos szaktanácsadói névjegyzékre való jelentkezés

A pedagógiai-szakmai szolgáltatásokról, a pedagógiai-szakmai szolgáltatásokat ellátó intézményekről és a pedagógiai-szakmai szolgáltatásokban való közreműködés feltételeiről szóló 48/2012. (XII. 12.) EMMI rendelet hatályba lépése óta szaktanácsadói tevékenységet az végezhet, aki szerepel a szaktanácsadói névjegyzéken és megfelel a fenti jogszabály hatályos rendelkezéseiben foglaltaknak.

A szaktanácsadói névjegyzéket az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (OFI) vezeti.

 

A feladatot ellátó szervezeti egység, illetve a kérelmekkel foglalkozó ügyintéző elérhetősége a következő:

Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet - Pedagógiai Szakmai Szolgáltatási Központ
1363 Budapest
Pf. 49.
„Szaktanácsadói névjegyzék”

Ügyintéző:

Ügyintéző nevePéter Emőke
Telefon+36-70 4910516
E-mailpeter.emoke@ofi.hu

 

A kérelmeket faxon vagy e-mailben nem áll módunkban befogadni!

Amennyiben személyesen kívánja felkeresni az ügyintézőt, kérjük, hogy a fenti elérhetőségen szíveskedjen előzetesen időpontot egyeztetni.

Támogatók

OFI

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.