28
aug
Ludas Viktor

Megszűnik az Apáczai Kiadó és a Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó honlapja

Kedves látogató! Ön egy olyan tartalmat olvas, amelynek információi a megjelenés idején pontosak voltak, de mára már elavultak lehetnek!

A továbbiakban az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet honlapjáról tájékozódhatnak.

A Kormány 201/2014. (VIII. 14.) Korm. rendelete alapján az Apáczai Kiadó és a Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó 2014. október 1-én megszűnt mint önálló gazdasági társaság. A Kiadó tevékenységét az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (OFI) vette át. A megszűnés következtében az Apáczai Kiadó és a Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó honlapjai a továbbiakban nem érhetők el. Az ingyenesen letölthető tanmenetek és kézikönyvek az OFI honlapján megtalálhatók.

A honlapok leállásával kapcsolatos kérdés, észrevétel esetén kérjük, hogy írjanak a honlap@ofi.hu címre.

Tankönyvekkel, tanmenetekkel kapcsolatos kérdéseiket pedig a vevoszolgalat@ofi.hu címen várjuk.

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.