Moduláris rendszerű vizsgaeljárás és hagyományos vizsgák szervezése.

 

Moduláris rendszerű vizsgaeljárás:


Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet mint vizsgaszervező a vizsgabejelentés határidejéig megállapodást köt a képző intézményekkel, mely megállapodás tartalmazza a képző intézmény és a vizsgaszervező kötelességeit és jogait, illetve a vizsgadíjakat és a vizsgáztatással kapcsolatos egyéb felmerülő költségeket.Komplex vizsgák szervezése:
 

Vizsgaösszesítés

 

A 20/2007. (V. 21.) SZMM rendelet szerint II. sz. Összesítőt az érintett vizsga adataival ellátva, a Szakmai vizsga egyéni adatlapját pedig minden, a vizsgára jelentkezett, törzslapszámot kapott hallgatóra vonatkozóan 1-1 példányban kell kitölteni és az OFI Vizsgacentrumába Bindász Angelika részére mail-en bindasz.angelika@ofi.hu , ill. eredeti formában is megküldeni úgy, hogy azt a vizsgaszervező a vizsga utolsó napját követő 30 napon belül feldolgozva, elektronikus formában be tudja küldeni az NSZFI-nek.

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.